2023-04-10 1940 浏览
评分: 4 / 5 🔥🔥🔥🔥讲起香港驰名好食既蝴蝶酥,𝐂𝐨𝐨𝐤𝐢𝐞𝐬 𝐐𝐮𝐚𝐫𝐭𝐞𝐭 出品既一定榜上有名 💯 某个下午,公司有人送来𝐂𝐨𝐨𝐤𝐢𝐞𝐬 𝐐𝐮𝐚𝐫𝐭𝐞𝐭 既曲奇礼盒,同事们(全部都食惯好野之人)就算岩岩食完晏都即刻闻风而动要品尝一番,由此可见老字号既盛名✨👅 原味蝴蝶酥 𝐂𝐨𝐨𝐤𝐢𝐞𝐬 𝐐𝐮𝐚𝐫𝐭𝐞𝐭 蝴蝶酥的确有佢出色既地方,酥脆可口,充满空气感。外层有薄薄既糖衣,入口微甜并富有牛油奶香,出色美味 👍🏻👍🏻👅 尝味礼盒 一份礼盒包含十一款唔同味道既曲奇 🍪 原味、朱古力、杏仁、抺茶等等,各款味道都好突出,其中最有印象既当属抺茶及开心果曲奇 ✨✨ 每种都做到甜而不腻既感觉,不过稍嫌牛油味不足, 以及唔够松脆 😢 上网睇返原来好多旅客都会买𝐂𝐨𝐨𝐤𝐢𝐞𝐬 𝐐𝐮𝐚𝐫𝐭𝐞𝐭既饼干礼盒做手信,亦时有香港人用作送礼之用,算得上得体大方既送礼自用好选择 💝💝*听讲曲奇四重奏既水准时有变化,最近味道回复返原本水平,暂且观望 👀**因不是亲自购买之礼盒,价格不特别细列 🍪=====================曲奇四重奏 (狮子石道) (九龙城)📍九龙城狮子石道9A地下
评分: 4 / 5 🔥🔥🔥🔥

👅 原味蝴蝶酥

👅 尝味礼盒

**因不是亲自购买之礼盒,价格不特别细列 🍪

=====================
曲奇四重奏 (狮子石道) (九龙城)
📍九龙城狮子石道9A地下
尝味曲奇礼盒