2020-07-04
去过几次令人惊艳的weekend brunch,今次试下佢地平日的lunch set, 虽然冇live brand, 食物和服务质素都keep住一如既往的水准👍🏻一坐低就送上bread basket, 3款面包都非常烟韧可口,让人一口接一口疫情关系冇左salad bar,改为一碟上比你鸭肝都煎得脆口,脂香感十足,Parma ham 配蜜瓜,蜜瓜较为淡我地其中一人叫多个pasta,waiter仲问我地会唔会share食,自动分开两碟方便我地share😍松露汁长通粉😋Roast of the day -lamp chop, 有咬口得来又唔韧老公叫左beef short rib中规中矩,不得不提side dish的mashed potato都同样出色,又香又滑甜品方面,waiter会推住一架甜品车比你拣两款,可以既话我全部都想食😛St Honore cake 同拿破仑冇得输👍🏻👍🏻加多$60仲有杯Prosecco 🥂呢个lunch set真心抵食
👍🏻
疫情关系冇左salad bar,改为一碟上比你
松露汁长通粉😋
St Honore cake 同拿破仑冇得输👍🏻👍🏻