2021-12-31
今日放工时间特别多人,本身谂住揾一间人少嘅餐厅坐低食晚饭,点知间间都好似过节咁高朋满座行到么地道附近,见到有间Cafe咁岩有位,于是就成功摄入去霸到位Cafe入边嘅装修景致非常好,虽然位于街道旁边,但系入边嘅隔音真系做得好好伴随着音乐真系好有气氛添!餐厅入边设有咖啡机整即磨咖啡,成本十足!一入到门口已经闻到阵阵嘅咖啡香味扑鼻而来餐牌系全日供应,所以可以见到All day breakfast、homemade bagel 呢类选择!而餐厅亦都有咖啡、冲条饮品、酒精类饮品提供好啦放工一定要好好叹番杯茶!想要杯润喉又清清地本身谂紧食咩晚餐好,不如试吓佢哋嘅all day breakfast我叫咗杯咸柑桔柠檬菊花茶搅匀之后饮更加甜度适中饮落去好清新有润喉嘅感觉,真系好啱冬天呢啲干燥嘅天气饮番杯远睇仲有少少长岛冰茶嘅感觉!另外我嘅全日早餐已到!配料有好多,包括蕃茄、汉堡扒、鸡肉肠、烟肉、蘑菇煎蛋、蕃茄仔、粟米、生菜、多士……一次和昌我钟意食嘅食物全部集中一齐入边嘅蘑菇煎蛋仲有黑松露嘅味道!啱啱好唔会好full蕃茄好好清新,配合埋鸡肉肠同埋汉堡扒一齐食真系好解油腻最后想讲返,呢间野真系可以百事不厌
伴随着音乐真系好有气氛添!
而餐厅亦都有咖啡、冲条饮品、酒精类饮品提供
好啦放工一定要好好叹番杯茶!想要杯润喉又清清地
我叫咗杯咸柑桔柠檬菊花茶
远睇仲有少少长岛冰茶嘅感觉!
另外我嘅全日早餐已到!
入边嘅蘑菇煎蛋仲有黑松露嘅味道!啱啱好唔会好full
蕃茄好好清新,配合埋鸡肉肠同埋汉堡扒一齐食真系好解油腻
最后想讲返,呢间野真系可以百事不厌,喺繁嚣嘅都市入边揾到一处世外桃源
有时间嘅朋友可以来一趟㗎 !