2023-06-06
原本谂住同屋企人开开心心去食餐饭点知由入门口果刻开始就已经比d侍应用劲晦气同恶既态度对待☹️大佬宜家我地得罪你地d咩呀用咁既态度对d客 究竟有几憎自己公司先有咁倒米既态度 一坐低个水煲已经系坏又煲唔到水 叫d所谓既侍应又唔理对眼好似生系个头顶咁 咩都睇唔到咩都唔关事 好辛苦先叫到个侍应黎又劲恶同劲大声咁话「煲唔到水咪自己转枱走lor😠自己洗完既野自己拎过去呀😡」d态度好似欠左你咁 唔想做咪唔好做lor🤯 仲有落单果时仲谷鬼气 想睇下有无其他野叫点知个所谓侍应一手抢左张菜单话呢d唔啱你地叫 果下真系著X左🤬你地咁狗眼看人低😤睇黎都可以执笠 之后拉队走人果时有个侍应话「咦做乜走呀!」我老豆即刻转身话「由入门口果刻你地已经用d劲差同闹客既态度对我地 宜家我地系黎食饭唔系贴钱买难受 就算唔使钱以后都唔会再帮衬😡」从未试过未开始食就已经一肚气 以后就算请都唔会再黎!