2009-11-11
本人今次第一次写食评, 因为真系不吐不快, 楼下食家CTS讲嘅情况完全出现哂, 绝对同意佢的comment, 不过我会加句系 ‘试都唔好试.’除咗零服务及唔够食物外, 佢地根本就唔想做生意. 事缘我也以包场方式搞party, 电话中讲好收费方式及价钱, 埋单时却反口, 仲话自己一定无咁讲过, 仲话系我听错, 叫个同事打俾老细check. 我𠮶时已表明唔想嗌交, 心谂又无电话录音, 自己蠢咗, 唯有照俾, 已经攞起银包, 点知个Staff check 完之后, 话我一定要照俾, 又话无电话录音, 又话自己开咗三年, 黑口黑面, 态度极之恶劣. 好似我欠佢好多. 我问佢系咪俾老细闹完而家向我发泄, 佢话佢老细好撑佢地, 仲话我唔俾就报警, 真系好笑, 我根本唔怕佢报警, 睇吓警察会唔会话佢浪费警力.但我真系唔想同D咁嘅人嗌交, 谂住俾钱走人, 点知佢地一边找钱, 一边仲闹我'R' 咁多野觉唔觉得自己好cheap, 真系火都黎, 我即刻反问佢我'r' 咩呀? 酒水都系我自已带嚟.最后我好声好气同佢地讲叫佢地注意一下D态度, 做生意唔系谂住做一次, 点知佢竟然话 '做你生意就系' 天啊, 这是
最后我好声好气同佢地讲叫佢地注意一下D态度, 做生意唔系谂住做一次, 点知佢竟然话 '做你生意就系' 天啊, 这是什么人啊…
落到楼梯口, 我同个看更呻咗几句(我上去时都同佢打过下招呼, 倾过几句), 问佢上面生意点, 佢话都唔多人上去, 真系应该!!
俾钱事小, 受气事大.
每人收费$124, 唔够冷气, 唔够食物, 零服务, 唔认讲过嘅野, 黑口黑面闹个俾紧钱嘅客, 呢个就系Café Peace!!!
注: 我已去信消委会投诉, 希望唔好再有咁多人受害