2011-05-08 347 浏览
庆祝朋友生日, 又想去一些特别的地方, 最终选择了迪士尼酒店内的Enchanted食buffet驱车入去, 酒店门口有个免费停车场, 不用担心冇位book左1800-2000时段, 准时到达, 由我泊定车那一刻, 已经不断慨叹..好靓好靓!!!入到去, 更加唔驶讲!首先每位会送一杯饮品, 咖啡或茶, 不过我另外叫左杯Birthday Cooler, 可以话系一杯果汁味的雪碧, 不错不错!而如果想剖埋生日蛋糕, 就可以加$90就有一个半磅蛋糕, 而且仲有一份礼物, 不同卡通人物都会同你一齐唱生日歌庆祝!当然, 就算冇订蛋糕, 卡通人物都会行去每一张枱度同人影相, 分别只在于优先问题 老实说, 熟食水准不及甜品, 可能因为甜品太强了!!仲有自助雪糕机, 云妮拿味, 好滑呀!! 食饱后, 唔想咁快走, 可以出去后花园散步, 夜晚的迪士尼酒店, 真系好靓, 令人感觉好舒服, 忘记烦恼, 可能话就是迪士尼奇妙之处, 一定会再来这个会令人开心的地方!"孩童和成人童话中找感觉极快乐"

驱车入去, 酒店门口有个免费停车场, 不用担心冇位

酒店大厅
老实说, 熟食水准不及甜品, 可能因为甜品太强了!!
牛扒一般..
龙虾仔!Good!!
朱古力喷泉^^
朱古力甜品太强了
仲有自助雪糕机, 云妮拿味, 好滑呀!!

"孩童和成人童话中找感觉极快乐"
晚上的迪士尼酒店
2011-04-25
庆祝纪念
生日
酒店大厅
龙虾仔!Good!!
朱古力喷泉^^
朱古力甜品太强了