2007-09-13
那次Sat lunch 过来, 只有三抬客人, 可以静静地食, 加上餐廰o系一楼, 细细间好有外国小馆feel. 看过这里食评, 当然要试Raclette Cheese & Pork Knuckle. 一碟溶化Raclette cheese 伴著pickle, potato & onion. Cheese热辣辣, 厚度适中, cheese 味浓郁, 够奶味! Onion 又新鲜又有辣味. 令我从此迷上Raclette Cheese. 直情想买个Raclette Grill 番屋企自己整黎食.Pork Knuckle 系脆同干身既, 上碟时已经切开细细块, 但我想自己切多d ^^ 个皮好脆, 点mustard 好正. 但伴碟既菜同薯仔无味, 酸丝可以再酸d呢度咖啡选择好少, 点左杯cappuccino, 好淡. 睇黎呢度只系o岩饮酒.下次想试sausage platter
下次想试sausage platter