2019-10-25
🐷🐷:今日猪仔我跟左老豆返工!为既就系跟佢食好西!Lunch行好远由IFC上山去左苏豪区,为支持良心小店㖞!全店只能坐20人,要预早订位呀!猪仔好蠢,净系识食同训,但都知咩系良知!中环连锁店林立,为左食得开心行远d支持黄店都值得架!店中有复仇墙比大家写下时事感想同希望「复仇」字句舒发下,香港人加油💪!讲番野食,$88set lunch 连野饮不过不失啦!店中午餐即叫即整,系会等耐少少但够热辣辣!好食😋!推荐香蒜啤酒蚬肉意粉同埋我食既呢个卡邦尼炒肠粉~炒肠粉炒得岩岩好,少少脆口,配上烟肉同火腿(我老豆话烟肉同火腿唔岩我🐷食的)同卡邦尼好够咸味,上面仲有芝士同洋葱做配菜!特别得黎够饱又好好食😋好juicy!野饮拣左苹果茉莉茶,唔甜有苹果味酸酸甜甜咁,茶味唔算浓,大大杯,唔错啦!重要既系,听到既声音都系同声同气!有亲切感!食野除左好味,开心都好紧要架!大家如果想支持良心小店但又嫌远或唔够时间,可以叫外卖架!网上外卖平台 同网上外卖平台, 到店食既话要注意小店只收现金