2023-01-11
装修有种复古水泥木系嘅感觉,感觉好休闲,好啱倾吓计,而且嘢食、咖啡都高质。连假都唔系特别多人,记住要支持下小店啊!*香烤鸡肉多士 $98Grilled chicken toast鸡扒大大块,腌得好入味,有肉汁但未算嫩滑。鸡扒下面系火箭菜、鹰嘴豆泥,配合菲达芝士、开心果,系地中海菜嘅味道,配鸡扒、流心太阳蛋好夹。可惜酸种面包得两片,而且偏干唔够香。黑松露忌廉猫耳朵 $128Black truffle orecchiette 黑松露忌廉汁好creamy好浓厚,大量栗子蘑菇、松子、巴马臣芝士,口感丰富。猫耳朵有咬口、好烟韧,仲可以装住好多汁。棉花糖焗法式多士 French Toast with Marshmallow $88法式多士用丹麦酥皮多士,浸牛奶蛋液再煎至外脆,但差在面包香蛋香。棉花糖焗到拉丝,配开心果、枫糖糖浆,甜甜哋但唔会太腻。鲜奶咖啡 Caffe latte $38拉花靓,奶泡细致,咖啡味香,奶味唔会过重。
香烤鸡肉多士 $98
Grilled chicken toast
黑松露忌廉猫耳朵 $128
Black truffle orecchiette
鲜奶咖啡 Caffe latte $38
拉花靓,奶泡细致,咖啡味香,奶味唔会过重。