2021-07-04
呢间餐厅真系知左好多年,但一直都未有机会认真试试,今个weekend特登同H先生黎chill下😎-餐厅分左2层,无论外面既装修定内部既摆设都好vintage,有一种去左英国既感觉,同时都有好多打卡位📸好有特色,几靓😍-🍳Oldish All Day Breakfast $158材料包括: 炒蛋、香肠、烟肉、薯饼、蕃茄、茄汁豆、三文鱼、菇同牛角包,非常丰富,包你实饱😋当中蕃茄好好味,牛角包牛油味非常浓🤤-🧀Oldish Four Cheese Beef Burger $158呢个burger系用4种芝士,当中仲加入一块芝士薄片,令到形状好似架UFO咁,好搞笑同超芝士😍而包系用左提子麦包,非常新奇,口感层次十足,真系好惊喜,芝士控一定要试,H先生麻麻地芝士,佢都大赞话要encore🤩-🍰Oldish Tiramisu $78到左W小姐最期待既环节,系一个卖相好似donut既tiramisu,好可爱😚员工会将1 shot热热既espresso倒落去冻冰冰既tiramisu到,食落质感好似雪糕,虽然酒味唔算太浓,但咖啡味就真系超浓☕️都好好味道😋-☕️Ice cappuccino $30
🍰Oldish Tiramisu $78
☕️Ice cappuccino $30