呢间Cafe 一直bookmark左想去,今日同老公终于有机会去一齐食个lunch 。由门口开始周围已经摆放好多怀旧装饰,墙上仲有好多好搞鬼的画作,最signature 应该系个米奇😄,成间Cafe仲有好多打卡位。💛喇沙龙虾汁配大虾长通粉💛有4 只大虾🦐,虾肉好爽弹,喇沙龙虾汁有少少微辣,每一条通粉都沾满汁好正。💛南瓜蟹肉烩饭💛南瓜蓉同饭煮到融为一体,个烩饭质地软绵绵,上面铺左唔少蟹肉。💛悉尼小食拼盘(细)💛原本呢个小食拼盘系有烟三文鱼、烧菠萝、炸洋葱圈,但洋葱圈今日冇货所以就改咗炸薯格俾我哋,烟三文鱼嘅份量都几多,菠萝🍍好香甜、薯格新鲜炸起脆卜卜。Drink :💙Peach1664 Cocktail 💙💙豆腐花抹茶拿铁💙我杯 Cocktail 🍹几易入口,除咗啤酒味外,仲好香桃味甜甜地& 带少少花清香,好岩女仔饮。老公杯拿铁都几特别,有豆腐花系底,拌埋抹茶味一齐饮好夹。**最正系Cafe无限时,可以慢慢享受食物同埋影相📸️**

💛喇沙龙虾汁配大虾长通粉💛
喇沙龙虾汁配大虾长通粉

💛南瓜蟹肉烩饭💛
南瓜蟹肉烩饭

💛悉尼小食拼盘(细)💛

Drink :
💙Peach1664 Cocktail 💙

💙豆腐花抹茶拿铁💙
老公杯拿铁都几特别,有豆腐花系底,拌埋抹茶味一齐饮好夹。

**最正系Cafe无限时,可以慢慢享受食物同埋影相📸️**

2023-09-24
午餐