2022-04-17
复活节假期去咗试呢间近期新开嘅西贡cafe, 睇上网介绍环境靓又有手打乌冬,一于嚟试下🎊去到要等一阵先可以入座😌因为咁岩撞正中段清洁时间好快有个老少少同事好有礼貌安排入去,当然点左呢度主打嘅乌冬同班戟当期待紧野食时,就听到坐打卡位𠮶两个中年姐姐好大声咁投诉,话冇味噌味又要叫老板出嚟,之后店员攞咗盒日本味噌出嚟俾佢睇,但之后佢两个都喺度继续嘈,咁我谂,死啦,一定好垃圾,今次中伏点知野食嚟到,又几好食㖞😋我哋叫咗一个鱼白汤乌冬,好味㖞,连平时出街唔会饮汤底嘅朋友,都咕噜饮晒😅另外叫左一个同两位姐姐一样嘅带子乌冬,都好味,食得出个汁唔系现成野,好有心自己调味👍🏻我完全唔明白佢哋喺度咁嘈做乜,破坏晒我个假日气氛🤬朋友话可能佢想R着数挂😅 最搅笑系佢哋两个都清晒碗,汁都无滴😌好鬼异小店加油啊👍🏻👍🏻
去到要等一阵先可以入座😌因为咁岩撞正中段清洁时间
小店加油啊👍🏻👍🏻