2023-04-08
🤩快啲报名啦!复活节期间限定🐰 小厨师工作坊👩🏻🍳🧑🏻🍳由大厨教你整pizza🍕同曲奇🍪添!有得玩仲有得食🤤芊豆B👧🏻超开心!同妈妈一齐整嘢食,仲有得一齐享受自己嘅成果!真系好好嘅体验啊❤️😍 悦来酒店Simplicity简•味推出咗以阿华田主题嘅下午茶自助餐,除咗提供多款新鲜日式寿司卷物、韩式及港式热荤美食之外,特别将充满浓郁可可风味的阿华田元素融入多款咸甜美馔当中!多款特色美食,新奇的口味激发你味蕾👅 带有麦芽香嘅阿华田跟造成fusion菜,中我最钟意😋中西合璧嘅「阿华田脆脆醋烧鸡」同埋厨师秘制嘅「阿华田焦糖猪腩肉」、芊豆B👧🏻最钟意香浓「阿华田雪山特饮」唔会太甜!仲有多款阿华田甜品,例如阿华田芝麻脆、心太软、 玛德莲、奶冻及新鲜即制的「阿华田香蕉班戟」,配上多款特色雪糕真系超正㗎 ! 「爆浆阿华田西多士」不得不试,虽然好邪恶😈咁特别嘅美食点都要试吓!我叫咗两客添🤪仲有呀仲有呀!即场制作棉花糖,充满童年回😍于2023年4月7日至10日复活节期间复活节期间会有复活蛋、复活兔等造型美食🥚例如:复活兔杯子蛋糕、小鸡复活蛋沙律、红萝卜造型千层酥、七彩缤纷的林明顿蛋糕及朱古力复活蛋等 🐇
于2023年4月7日至10日复活节期间复活节期间会有复活蛋、复活兔等造型美食🥚例如:复活兔杯子蛋糕、小鸡复活蛋沙律、红萝卜造型千层酥、七彩缤纷的林明顿蛋糕及朱古力复活蛋等 🐇 大人小朋友都会钟意㗎 !
👩🏻🍳🧑🏻🍳参加小厨师工作坊,可于下午2:30至晚上7:00自选时间任食两小时 🤗
详情: https://bit.ly/42zDBhI
想同家人、好朋友一齐过一个开心嘅复活节就要尽快预订喇!
2023年4月30日前预订阿华田主题下午茶自助餐,每逢第2位可享半价优惠。🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
简•味阿华田主题下午茶自助餐:
供应日期:由2023年4月1日至2023年6月30日
(逢星期六、日及公众假期)
供应时间:下午2时半至晚上7时 (入座起计限时120分钟)
每位价钱: HK$338 (成人) / HK$228 (小童及长者)
预订及查询:2409 3226 (Simplicity 简•味)