前身叫Gladys estate coffee喺IG见复活节做优惠,送下午茶同手冲咖啡,仲有免费speeddating活动贪得意经网上攞筹join咗🤭(只系为佢个蛋糕而嚟)▶️ 双色巴斯克蛋糕 Double basque cheesecake上面系原味,下面系焙茶味芝士蛋糕芝士味香浓🧀焙茶味苦涩又出明显食得出两种口味,唔会互抢无一般巴斯克蛋糕咁流心或「㶶」面,口感厚实啲,但一样好食😋旁边仲有士多啤梨同抹茶曲奇碎▶️ 蓝莓千层蛋糕 Blueberry Crepe cake呢款有惊喜,每层做得好薄层与层之间忌廉唔多,啱啱好令蛋糕湿润且带泡泡口感钟意佢蓝莓味清新天然🫐整体唔过甜,仲有唔少真蓝莓粒而唔系用果jam旁边有青提子同朱古力酱配搭▶️ 手冲咖啡 Hand drip coffee饮落暖暖地,带有黑朱古力苦味☕️配甜品食一流-两款蛋糕都好食😋卖相摆盘靓环境ok,细细间咁服务超好,侍应好friendly活泼虽然唔系太「speed dating」🙈但整体感觉好欢乐,令复活节过得冇咁单调平日都好值得大家下午茶去叹返件蛋糕👍🏻
前身叫Gladys estate coffee

贪得意经网上攞筹join咗🤭
(只系为佢个蛋糕而嚟)

双色巴斯克蛋糕

上面系原味,下面系焙茶味芝士蛋糕
芝士味香浓🧀焙茶味苦涩又出
明显食得出两种口味,唔会互抢
无一般巴斯克蛋糕咁流心或「㶶」面,口感厚实啲,但一样好食😋
旁边仲有士多啤梨同抹茶曲奇碎

蓝莓千层蛋糕

呢款有惊喜,每层做得好薄
层与层之间忌廉唔多,啱啱好令蛋糕湿润且带泡泡口感
旁边有青提子同朱古力酱配搭

▶️ 手冲咖啡 Hand drip coffee
饮落暖暖地,带有黑朱古力苦味☕️
甜品食一流
手冲咖啡

两款蛋糕都好食😋卖相摆盘靓
环境ok,细细间咁

服务超好,侍应好friendly活泼
平日都好值得大家下午茶去叹返件蛋糕👍🏻
下午茶