餐厅: 帝樂德國餐廳 (Fashion Walk)
资讯:

2025-01-27 0 浏览
❤️传统瑞士芝士火锅配德国金装猪肉肠.西班牙肉丸.炸薯角.青苹果.葡萄及面包德国肠就食过,德国肠芝士火锅就未食过。德国肠好大条好长!重要有咁多款配料😍!❤️纽伦堡猪肉肠配酸椰菜肠仔有薯蓉和酸椰菜在底。❤️羽衣甘兰,柚子,芒果,藜麦沙律沙律有混入了洋葱碎的羽衣甘蓝碎、芒果、橙、蕃茄仔、西柚、柚子肉、虾、藜麦,七彩缤纷🌈,配搭好match,好清新,完全系我要嘅嘢。食完个沙律好开胃,好想继续食落去。专登挑选未熟透的芒果,唔会过腍同埋唔会好甜。好难形容,真系要你哋亲身黎试。❤️嗌左杯野饮:Berry Party饮品有红火龙果、桃🍑、青提、蓝莓🫐、士多啤梨🍓店员话我知佢地同安记联乘推出贺年糕点——好事成三鲍鱼萝卜糕。有兴趣可以订。
❤️传统瑞士芝士火锅
配德国金装猪肉肠.西班牙肉丸.炸薯角.青苹果.葡萄及面包

❤️纽伦堡猪肉肠配酸椰菜
肠仔有薯蓉和酸椰菜在底。

❤️羽衣甘兰,柚子,芒果,藜麦沙律

❤️嗌左杯野饮:Berry Party
饮品有红火龙果、桃🍑、青提、蓝莓🫐、士多啤梨🍓