2021-09-28
最近又去到开心嘅月份,因为夏天就嚟过喇~而且朋友又就嚟生日,所以我决定一于相约好友嚟到尖东试一试个地道德国菜顺便庆祝埋食个丰富既生日饭,值得一提既系呢间餐厅好窝心,就系佢可以畀人带埋宠物嚟室外食野~真系唔错。今次就嚟到尖东海旁呢边chill下~呢度附近嘅餐厅都出名系环球汇聚,我觉得夜晚真系好适合黎呢边食饭,因为夜晚有尖东一带嘅灯饰同埋有少少海风好舒服呢啲天气,呢间餐厅露天或室内,非常适合任何人士走~无论你系食烟唔食烟或者想晒太阳定吹下风都好舒服~讲番食物𠮶part我最欣赏嘅就系佢啲肉类,特别系啲啲扒类真系整得好出色,个小食拼盘都好正,有特式,海鲜鸡肉肉丸乜都齐晒各式各样~唯一可惜嘅系我哋好想嗌嘅德国猪手系限量供应,咁啱今日卖晒,overall总括嚟讲,成餐都好正~
讲番食物𠮶part