2024-07-17
每次听到德国都谂起啤酒🍻 • 猪手🐷其实德国菜🇩🇪仲有好多野食,想每样都食𝐝🤏🏻周末一于黎慢慢叹𝐁𝐫𝐮𝐧𝐜𝐡,食完主菜,仲有自助区任食🤰🏻餐厅🍽有室内 • 户外座位,装修布置好有德国风情 • 特色😎~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 🌞 Weekend brunch (Start from $208) 🌞▫️(自助区)沙律吧 • 冻肉盘 • 冻海鲜 • 热盘 • 德式烤薄饼 • 汤 • 甜品 & ▫️即磨咖啡 或 茶(𝟏杯).(自助区 • 任食)沙律🥗 : 黑醋水牛芝士蕃茄 • 藜麦鹰嘴豆 • 烟三文鱼沙律 • 杂果沙律🍎🍏冻肉盘 : 软嫩唔过咸🐷冻海鲜 : 虾 🦐• 青口热盘 : 德国肠🐖 • 烤蛋饼 • 长西兰花芦笋炒牛肉🥩, 鱼柳🐟 • 芝士𝐍𝐚𝐜𝐡𝐨🧀德式烤薄饼 : 批底边边位劲香脆💥,配料有蕃茄🍅 • 紫洋葱 • 烟肉🥓汤 : 粟米忌廉汤,劲多粟米粒粒🌽甜品 : 拿破仑 • 卷蛋 • 朱古力蛋糕🍫 • 柠檬挞…生果 : 夏天就要食瓜类解暑!西瓜 • 蜜瓜 • 哈密瓜,仲有菠萝🍍,全部都又甜又多汁。自家面包(𝟑款) : 蕃茄软包 • 芝士𝐅
其实德国菜🇩🇪仲有好多野食,想每样都食𝐝🤏🏻
周末一于黎慢慢叹𝐁𝐫𝐮𝐧𝐜𝐡,食完主菜,仲有自助区任食🤰🏻
▫️即磨咖啡 或 茶(𝟏杯)
(自助区 • 任食)
冻肉盘 : 软嫩唔过咸🐷
冻海鲜 : 虾 🦐• 青口
汤 : 粟米忌廉汤,劲多粟米粒粒🌽
甜品 : 拿破仑 • 卷蛋 • 朱古力蛋糕🍫 • 柠檬挞…
自家面包(𝟑款) : 蕃茄软包 • 芝士𝐅𝐨𝐜𝐚𝐜𝐜𝐢𝐚 • 德国辫包🥯🍞🥖
主菜
▪脆皮烧猪肘 配酸椰菜炸薯角 ($488/2位用)
猪手🐷劲大只🤩
会先原只上枱,等我地影好相📸之后,店员会先帮我地分件切开🔪
切落去外皮个下已经听到✨咔嚓✨脆卜卜声。中间肉质唔会干争争,有咸香味😚
点埋黄芥末💛 / 配上酸椰菜食冇咁腻😝
旁边仲有外脆内𝐒𝐦𝐨𝐨𝐭𝐡炸薯角🥔
▪热咖啡☕️
▪热柠茶🍋
🔺以上价钱 💁🏻♀️需另加𝟏𝟎% 服务费
🔺有儿童餐👧🏻👦🏻(𝟑 - 𝟏𝟏𝐲𝐞𝐚𝐫𝐬 𝐨𝐥𝐝)