2019-06-02
好耐冇食过德国🇩🇪菜!所以趁著今晚能够与两位朋友共进晚餐,就选择来到沙田新城市地下呢间Beerliner German Bar & Restaurant试试😋单睇舖面既设计就感到充满著德国🇩🇪文化气色,相当吸引😍。秘制德国咸猪手及德式香肠😋来到德国餐厅,食呢只烤焗猪手当然唔少得啦!猪手加上三款不同既酱一齐食,十分香口美味😋🐷👋🏻而且呢个拼盘有三款不同既德国香肠,辣肉肠就是其中既一款,其他两款香肠也相当好味🤤。当然个拼盘上也有德国人食左可以消腻消滞的酸椰菜,d酸椰菜食落令人感觉很开胃。而我就比较爱吃酸椰菜旁边既一d薯蓉,可以增加我既饱肚感。总括而言,这个套餐十分丰富又能吃到德国🇩🇪既特色食物,所以黎到一定要试试😋。
秘制德国咸猪手及德式香肠😋