今日晚上,突然好想食豬手,經朋友推薦得知大埔翠怡街有間都幾抵食,就專程去嘗試喇😍😍我地去到都差不多夜晚9:00,點了一個德國脆皮豬手+洋蔥圈+德國腸($198)同德國小麥黑啤($49)👭兩個人食岩岩好!首先一提係好少見餐廳會雪凍啤酒杯🍻店員拎一杯結晒冰既啤酒杯上台時,我地都好surprise (甘樣既好處係一邊食豬手時一邊飲到凍既啤酒!暖左既啤酒係一d都唔好飲)/ 到主菜上碟了😍😍脆皮豬手大大舊,仲有芥末醬/茄汁點,岩晒鍾意辣/甜既朋友,不過唔點醬都有陣陣豬手咸味,推介☺️☺️德國腸有原味、仲有一款有少少青檸檬味,碟入面既德國酸菜仲可以清一清食左豬手既咸味,總結:值得一試既豬手dinner !!👍🏻👍🏻/ 見到佢仲有21:30 後買一送一既啤酒discount ❤️❤️不過順帶一提,豬手只限5:00 之後供應架炸,夜晚黎食吧^^