2018-10-03
之前睇杂志讲到个老板满腔热诚,几有heart咁整嘢食,点知🤦🏻♂️我仲特登嚟食,图片只供参考都预左,但我明明系堂食,点解整到好似外卖咁,用个锡纸兜装比我,正常焗嘢系咪应该用陶瓷𠮶d器皿装呢,搞到好似大家乐大快活咁,仲话系高级茶餐度,我谂除左价钱之外完全唔觉高级。一上枱微暖,d芝士完全唔觉有3重,冇味冇拉丝,风干蕃茄同菠萝有小小酸味,但唔够干,食落有d黏牙,猪扒预先切开一条条,但完全唔系佢讲既低温煎,又干又嚡又冇肉汁🤦🏻♂️,最离谱系个饭,其实我都唔知系咪饭嚟,但明明写住洋葱粒炒香油饭,点知一粒洋葱都食唔到,个饭系湿既一pat,冇牙都食到😂,同埋个底好油,食左一啖已经食唔落,招牌嘢都搞成咁,其他嘢都唔敢叫,即走,再去第二到食好过。顿时觉得大家乐一哥焗猪扒饭好好食😂等左廿几分钟,完全唔值得,十分彻底失望。
等左廿几分钟,完全唔值得,十分彻底失望。