2021-07-28
📍中环 𝙲𝚎𝚗𝚝𝚛𝚊𝚕几年前由佢仲系细舖个阵已经食既wrap店🥺❤️一直都系我心中爱店🌯自己一个系中环lunch一定食佢🤣可以自选配料 全部都系素食😬学生仲有9折🤙🏻👅🌯𝐅𝐥𝐚𝐭 (𝐇𝐚𝐥𝐟) $50▪️𝘙𝘰𝘢𝘴𝘵𝘦𝘥 𝘣𝘳𝘰𝘤𝘤𝘰𝘭𝘪🥦▪️𝘏𝘢𝘭𝘭𝘰𝘶𝘮𝘪 𝘤𝘩𝘦𝘦𝘴𝘦🧀▪️𝘏𝘶𝘮𝘮𝘶𝘴🧡▪️𝘉𝘢𝘣𝘺 𝘴𝘱𝘪𝘯𝘢𝘤𝘩🥬呢个系我试过咁多次trial & error最中意既combo🥰💯(有d配料伏伏地唔会再拣😂💩)西兰花系碎碎既 湿润入味☺️halloumi cheese大大块 口感实净微烟韧 好香芝士奶香😚顺滑既hummus系balance湿润既酱😆baby spinach份量多而新鲜🤤BIG LOVE✨🍠𝐑𝐚𝐢𝐧𝐛𝐨𝐰 𝐘𝐚𝐦𝐬 $40焗蕃薯同紫薯 劲多紫薯但好少蕃薯🥺我麻麻地原条焗薯 觉得好饱济又唔香脆🙈但个🧄garlicnaise酱真系神级好食 所以间唔中都会叫🌈
🌯𝐅𝐥𝐚𝐭 (𝐇𝐚𝐥𝐟) $50
▪️𝘙𝘰𝘢𝘴𝘵𝘦𝘥 𝘣𝘳𝘰𝘤𝘤𝘰𝘭𝘪🥦