2023-01-07 168 浏览
.今晚放工去左乐富namco😂发现原来乐富开左间十三少!!!一直以来十三少嘅酸菜鱼🐟都系我心目中嘅第一位🥹已经食过无数次😚都仲系咁钟意食🤣🤤🤤……….呢间餐厅已经系第2次出post🙈好食嘅紧系要出多次🤤今次经过见到有个新套餐🦀又几抵食……….二人蟹逅滋味餐$388当中包括一份凉菜,我地简左椒麻皮蛋😍,两份主菜:十三少蒜香荷叶蟹饭🦀及水煮鱼🐟……….十三少蒜香荷叶蟹饭🦀系十三少嘅新产品当然要试试😍不出所料真系好香而且🦀有蟹膏,带有香浓荷叶味及蒜香🧄味!!好适合我地嘅口味🤤仲有蟹膏捞饭👍🏻一流!!!……….另一个重点!! 水煮鱼😆因为妹妹唔太食到辣,唯有叫小辣🥹但依然都好香、好麻,辣度妹妹都食到,鱼好滑而且无骨,岩晒我呢种懒人😂小朋友都食得唔怕有骨,无骨嘅水煮鱼食得特别畅快🤤……….每一次食十三少都必叫嘅椒麻皮蛋,黄金皮蛋😍流心,酱汁香香麻麻👍🏻🤤如果加碗白饭真系可以用汁捞饭食😆……….呢个套餐真系性价比极高,我同妹妹都食到好饱🤤🥹蒜香荷叶蟹饭真系要试试,十分推介!!!
今晚放工去左乐富namco😂
发现原来乐富开左间十三少!!!
一直以来十三少嘅酸菜鱼🐟都系我心目中嘅第一位🥹
已经食过无数次😚都仲系咁钟意食🤣🤤🤤