2018-12-23 289 浏览
好多年前在观塘食过古今二,是比朋友拉去的,本身不太感兴趣,但试过一次就令我改观,确实不错,寿司卷物十分岀色呢.事隔几年,又再有人提议黎铜锣湾的分店,我当然答应啦,很挂住他们家的卷物呢!但今次就冇食好多寿司,反而食左其他不同的,亦十分不错呢,价钱又不太贵,食日本嘢又多一个去处!..铜锣湾依间装修十分舒服,以木为主的和风设计,掂啦!晚上七点去到,订左枱,但本身餐厅不太多人,同朋友食饭倾计都好舒服..沙律正常,主要有虾,有沙律菜,玉子,没有甚么不好,份量够三个人每人食小小.芝士鱼饼系依度既招牌小食,真系不错,够热,煎炸得刚好,口感又好好,入面既芝士又好香唔会太少,钟意芝士既人一定会爱上呢!.炮菜辣鸡翼,鸡翼有小小炸过头,但入面都有肉汁的,咸度适中,不过颇贴心是剪做单边鸡翼,食得方便.黎到我既favourite!红粉佳人!卖相一流之外仲有好丰富既口感呀,上面舖左三文鱼子加三文鱼沙律,外层又包左粉红色既薄皮,十分赏心悦目呢,食落去就系十分满足就对了!.另外依个鳗鱼pizza就几特别,下面个底原来系炸饭底,几好口感,又有创意!.食左咁多个嘢都冇乜汤,就叫多个寿喜烧,职员会帮你整,寿司烧个汤都整得几

地中海沙律

芝士鱼饼

泡菜辣味鸡翼

红粉佳人

鳗鱼Pizza

食左咁多个嘢都冇乜汤,就叫多个寿喜烧,职员会帮你整,寿司烧个汤都整得几正宗(感觉上哈哈),食定个胃暖笠笠,正呀!

牛肉寿喜烧

Overall黎讲,服务不错,环境又舒服,主要系比较安静所以食得自在,中等价位,可encore

芝士鱼饼
泡菜辣味鸡翼