2018-06-21
之前同妈咪食过cafe paradise新分店砵兰街果间 话好好味!!😋 今日妈咪竟然搞笑话不如试旧店睇下会唔会仲好食d wo🤣🤣☺️ 好啦 咁就一于book旧店黎食啦😋我地叫左蟹籽蟹棒忌廉宽面同黑松露野菌意大利饭 一个跟餐有餐汤加salad😛因为两个跟餐就太饱了🙈 蟹籽蟹棒忌廉宽面同新分店一样好食 sauce够creamy 意粉又够咬口!Quality一样高😋😋 黑松露野菌意大利饭就好有黑松露味 野菌同芝士都落得唔少😋不过美中不足系我觉得意大利饭煮得未够透 有几啖硬左dd 但整体都唔错既!👍😋饮品就要左杯热既玫瑰🌹朱古力 虽然预左d玫瑰系食用玫瑰得个外表靓靓🌹 但食落又唔系wo 都算几新鲜风干!又唔会有阵味👍😯 因为食用玫瑰如果放得太耐 都会枯萎有阵味既 呢杯就完全没有 朱古力香浓幼滑😋😋见佢朱古力做得咁香浓 我地甜品就叫左个心太软食下先☺️☺️ 真系太好味!心太软控制得好好 入面仲系流心既☺️雪糕加左黑松露 食落更加香甜 令到心太软既朱古力味更突出!😋😋😋