2015-09-28 3619 浏览
.............帝京酒店到会 💋💋💋💋💋✌.............睇到我个红唇 就知d我几兴奋d野几好食啦😌1. #蟹子粒猪肉烧卖 👍👍👍👍👍 (5分满分):超级无敌爆好食阿😍😍要比爆分加心心眼😍😍😍#烧卖 内的猪肉同肥膏比例均匀,咬落去又林又juicy,基本上吾洗点咬就吞了😂😂每粒都劲香,有浓浓的#猪肉 🐷味 ,我食左#25 粒😂😂😂😂😂好夸张咩?2. #七味炸鸡 👍 (5分满分):依个真心麻麻地 虽然我食左20件😂而每件都有半只手咁大 可惜咁多件都系勒既😂几西利😒吾知边七味🙈但味道吾太足够3. #绿茶红豆蛋糕 👍👍👍👍 (5分满分):话说我食过#帝京 的#hightea ✌暂时系我食过当中吾错可以再安哥 的一间😉 我最爱 #抹茶#红豆 😍好松软 有中小度浓的抹茶味 吾太好抹茶既人都ok ay😌 吾觉吾觉 食左20件 你就知我几中意啦💋4. #干烧伊面 👍👍👍👍 (5分满分):话说依度菜多数系酒楼摆酒时先会食到🙈好好吃😍😍味道浓郁😁每条面条都有豉油同菇菇的味道 安哥了3大碗✌只是#面条 有点林身5. #叉烧包 👍👍👍👍 (5分满分):很快就无的叉烧包😢虽然佢到会系#non
.............
帝京酒店到会 💋💋💋💋💋✌
.............

睇到我个红唇 就知d我几兴奋d野几好食啦😌
1. #蟹子粒猪肉烧卖 👍👍👍👍👍 (5分满分)
2. #七味炸鸡 👍 (5分满分)
3. #绿茶红豆蛋糕 👍👍👍👍 (5分满分)
4. #干烧伊面 👍👍👍👍 (5分满分)
5. #叉烧包 👍👍👍👍 (5分满分)
:很快就无的叉烧包😢虽然佢到会系#nonstop 同有厨房系到整比你食😈但叉烧包出左一次就无了 幸好我都食了3个😌✌好好味 有甜甜的蜜汁配上松软的白蒸包和#叉烧 无得弹
6. #咖哩牛腩饭 👍👍👍👍 (5分满分)
:食完上述既野仲有饭盒食😛我当然不会浪费 清底😛#咖哩牛腩 都好好食阿!!!#咖哩 有浓郁的#椰奶 😗虽然我不爱#椰子 但爱椰奶🙈 #牛腩 大部份都淋 但有点太多肥膏 🙈此饭好似系#美心 定#大快活 出品
等候时间
5 分钟 (堂食)