2024-06-14 2220 浏览
间唔中都会食烤鱼过过口瘾🤤今次朋友生日就想试试呢间第一次食感觉都唔错😚装修搭配一系列彩色的霓虹灯💈连天花板都有💈💈设计非常型格 氛围又唔错😎餐厅主打烤鱼及烧烤🔥咸蛋蒜香酸菜清江鱼🐟烤鱼有2款,今次拣左清江鱼(小辣小麻),有大量的酸菜及炸蒜🧄完全舖满成条鱼🐟,蒜香味超浓厚令成个味道升华🤩,隔左第二日个口仲有一阵蒜味齿颊留香😂,钟意食蒜的朋友必食💯,但咸蛋唔见踪影要刻意去揾先食到少少比较失望,鱼肉肉质厚实且啖啖肉,有啲鱼骨要小心食,另加配火锅粉(宽粉),金针菇及莴荀片,莴荀片食落好爽脆,宽粉系每次食烤鱼都会必点,食落烟韧又吸尽汤精华烤土豆片🥔土豆片🥔切开一片片,每串有3片土豆洒上孜然粉调味,食落好软腍及香口,忍唔住一口接一口,好好食手打渣男鸭屎香柠檬茶🍹个名好搞笑🤣,好挣扎饮水果茶定鸭屎香柠檬茶,最后拣鸭屎香柠檬茶,之前系深圳有饮过好钟意,未试过系香港饮,好奇味道会唔会一样,劲大杯柠檬茶🍋加入鸭屎香独有香味,饮落味道更加清新,冇令我失望😌至尊水果茶🍹呢杯水果茶劲足料💯,装满超多水果包括有橙🍊,西瓜🍉,蓝莓🫐,苹果🍎及百香果,连平时比较少见的士多啤梨🍓,奇异果,火龙果及椰果都有,就咁食水果都
间唔中都会食烤鱼过过口瘾🤤

烤土豆片

手打渣男鸭屎香柠檬茶🍹
手打渣男鸭屎香柠檬茶

至尊水果茶🍹
呢杯水果茶劲足料💯,装满超多水果包括有橙🍊,西瓜🍉,蓝莓🫐,苹果🍎及百香果,连平时比较少见的士多啤梨🍓,奇异果,火龙果及椰果都有,就咁食水果都好饱肚🫨
至尊水果茶
2024-06-12