食串烧都可以食得健康得黎又好味,串烧店既食物都系由店主一家每日人手准备❤唔系就咁叫货预先调好哂味!❤串烧食物选择好多,主打叫左肉类,怕太辣既我叫左孜然粉再加小小辣~ 佢地好贴心,烧完之后会入2个袋,袋入面有层银色既保温❤所以我拎到返屋企食,都仲系热嫁!唔知大家食出面既串烧,不论口感同味道上,分唔分到边串打边串,串串好似都一样,食唔出咩分别,但系!!!!佢地真系烧得好好,食材亦好新鲜所以调味唔洗重手,亦都食得出每款食物本身既味道,再落小小调味,每款食材既味道又丰富左。串烧牛柳粒❤软腍惹味串烧鸡肉粒❤鲜嫩Juicy串烧羊肉粒❤零膻味串烧猪颈肉❤爽滑弹牙串烧鸡全翼❤皮脆多汁肥牛京葱卷❤牛味香浓日式猪骨汤乌冬紫菜❤汤底唔算好厚身,但猪骨味浓,即叫即煮,配埋粗身乌冬,返到屋企食,乌冬都唔会因为浸住汤而淋哂或者发胀,仲好入味!串烧都系即叫即烧,所以要预返小小时间等候,如果唔想等既都可以打电话去落单再预时间去拎,都好方便嫁。另外,想食d甜食既话,佢地都有同长州庆发记糖水合作,我地要左小岛芒果布甸 同 极上椰青冻。所以想食咸食定甜食既,呢到都一定满足到你口味!

串烧牛柳粒❤软腍惹味
串烧鸡肉粒❤鲜嫩Juicy