2016-03-06 2238 浏览
心机小店!!一入去唔够力开门原来呢到通风系统太强!打完边炉啲衫都冇一阵味坐低打开menu,汤底好多选择!!有蕃茄,咖哩,麻辣等等,而麻辣可以拣辣既程度!我同朋友拣左咖哩同麻辣(bb辣)仲有有几个set,有海鲜既,有2人餐又有1人餐。1人餐有牛或羊或猪拣。我地拣左美国肥牛同小牛排。另外加左个黑毛猪同(餐加$60)。仲有散叫响铃同炸枝竹黑毛猪好好味,美国肥牛索左咖哩汁好正,肥肥地有咬口。牛小排就比肥牛更有肉味!不得不提,除左主菜,呢到确实抵食。因为丸类,面,菜同汽水系任食。自助出去攞本身我唔太喜爱食丸类,但朋友话呢到款多,结果试左5,6款,好好食。特色既系芝心丸!有粟米汤加车打芝士粒入入面。另外墨鱼丸黑白花碌碌外表原来入面个馅装满墨鱼碎。比出面打边炉啲千篇一律既丸多左惊喜。睇相可以睇倒都几多选择。店员方面,店主店员都亲切友善,大大方方问客人食物质素如何。收碟快唔会逼住成枱野坐得舒服。值得赞系佢地加汤唔系加水,加左咖哩汤比我之后个锅系越食越浓味其间见有客人生日,仲同店主影相切蛋糕tim。食到最后卖单有雪糕送。店主仲送多两客自家制鸡蛋布甸好香牛奶味好surprise。我下次会再帮衬我想试佢地个
心机小店!!

一入去唔够力开门原来呢到通风系统太强!
打完边炉啲衫都冇一阵味

坐低打开menu,汤底好多选择!!
有蕃茄,咖哩,麻辣等等,而麻辣可以拣辣既程度!
我同朋友拣左咖哩同麻辣(bb辣)

黑毛猪好好味
不得不提,除左主菜,呢到确实抵食。
因为丸类,面,菜同汽水系任食。自助出去攞

其间见有客人生日,仲同店主影相切蛋糕tim。

食到最后卖单有雪糕送。店主仲送多两客自家制鸡蛋布甸
好香牛奶味好surprise。
我下次会再帮衬
我想试佢地个鸡锅