餐厅: 彩福皇宴 (京瑞廣場1期)
资讯:

2019-03-01 157 浏览
马铁石门站C出口,就见到京瑞广场,上到三楼,望到大大个门牌写住彩福皇宴就到食野前顺便问下个部长有咩推介。佢拎左张「食家首选」出黎,话今日嘅新鲜𩠌都系晒度。叫左两只「蒜蓉粉丝蒸大元贝」,一窝「皇阿马鲍鱼滑鸡煲」。再叫个「原个椰皇炖燕窝」,就系今晚嘅餐单。转眼间两只「蒜蓉粉丝蒸大元贝」已经送到枱面。望落都唔错,元贝真系几大只。唔太咸,有咬口。唔只满足到我部相机,亦满足到一啖咬落去果种满足感,正!「皇阿马鲍鱼滑鸡煲」随即就送到。入面有六只鲍鱼仔,配上香浓嘅啫啫鸡,原来食落都几夹。唔错!啲鸡好滑,味道十足!叫碗白饭系正确嘅选择!最后,就系「原个椰皇炖燕窝」。好耐无食过性价比咁高嘅甜品。45蚊,食到色、香、 味俱全嘅炖燕窝,真系好抵!每一啖都系滑过豆腐花嘅炖燕窝,成为整个晚餐嘅点缀,划上完美句号!后记:有个姐姐一直企系附近帮我收野、加水,服务态度一流

后记:有个姐姐一直企系附近帮我收野、加水,服务态度一流

2019-02-28
  • 皇阿马鲍鱼滑鸡煲