2009-12-13 26 浏览
今晚6点几就开始有d肚饿,于是同男朋友去附近一间串烧店食野,间铺系佢朋友开0既~所以有10% off我地都饿,而且d串烧系即叫即烧,所以我地一入到去就填纸仔,我地叫左:烧扇贝x4烧花蛤(6只)x1烧鸡脾菇x1烧新薯x1烧菠萝x1西冷牛扒x3烧牛仔骨x2烧烟肉车厘茄x1烧贡丸x1烧鸡心x2烧冬菇x1王老吉x2等左差唔多半个钟先有得食,因为我地去到时仲未开门,所以要等耐少少,食物黎到时,真系热辣辣佢有一款芥辣酱同一款烧汁俾我地拣,所有海鲜基本上好鲜味,佢用左牛油同蒜蓉去烧,好香,好惹味,西冷牛扒好入味,所以我地前后order左3份牛仔骨都ok正~够juicy,烧烟肉车厘茄,烧冬菇同烧菠萝最合我心意,菠萝真系好甜,鸡脾菇冇咩特别,反而烧新薯,贡丸同鸡心有d干,冇咩惊喜,总括黎讲食物都好好味,一边食串烧,一边饮王老吉,咁就冇咁热气啦
烧扇贝x4
烧花蛤(6只)x1