2020-10-04 162 浏览
难以置信要结业嘅消息😭希望老板休息够可以考虑下搬舖再开!好多人等紧嚟食架😭 之前一直想试呢间拉面,专登行过嚟但成日撞正休息。食过第一次,我同朋友即刻认定呢间系值得encore嘅餐厅!之后一直向唔同朋友推介呢间餐厅每次等位大概15-20分钟左右,店面唔大但店员好有礼貌亦细心(主动俾多个篮客人放袋)。 定价适中,汤底浓而不腻、面汤温度够热而不烫嘴(沾面面汤温度会稍低但同样好味)、叉烧唔韧又唔过肥,系一间值得排长龙嘅拉面店。系日本食过唔少拉面,个人认为呢间拉面更合口味,不偏咸面质偏幼樱花虾拉面同豚骨沾面樱花虾味浓又唔会过咸溏心蛋依旧系精髓 即使晚市时间满座店员依然好有礼貌,服务态度好好。基本上每星期会食一次拉面,而呢间拉面系我至爱之一结业前一定会再嚟

樱花虾拉面同豚骨沾面
樱花虾拉面,豚骨沾面

樱花虾味浓又唔会过咸
溏心蛋依旧系精髓

结业前一定会再嚟
2020-09-02
等候时间
15 分钟 (堂食)
樱花虾拉面,豚骨沾面
  • 豚骨拉面