2020-11-10
要返工O既星期六, 放工后老公陪我去葵芳买衫同食TEA! ☕🍵行咗一阵都谂唔到食咩好, 经过PIZZA HUT 睇到个TEA MENU, 都几吸引, 见好耐冇食PIZZA HUT, 就决定GOGOGO! 🍕一入去时, 店员有俾我哋拣想坐出门口位定入面O既位, 咁我哋拣咗入面O既位又见到另一张4 人枱清洁中, 店员都好主动咁请我哋等一等, 清洁埋张4 人枱后就俾我哋2 个人坐, 我觉得佢哋服务好好。鸡槌(2件)配苹果薯仔沙律 - 鸡槌炸得好脆, 脆到食完即刻喉咙痛呀! 苹果薯仔沙律D 苹果好爽, 沙律酱足够, 不错! 超级夏威夷迷仔必胜批 - 我哋要咗薄批, 果然热辣辣食味道系唔同D! 批好松软, 不错呀!! 青柠魅力 - 即系青柠梳打, 虽然只系一旧仔青柠, 但都好够味! 整体嚟讲, 我觉得价钱偏贵, 如果O系其他连锁餐厅, 应该会有更好更多O既选择! 😉
苹果薯仔沙律D 苹果好爽, 沙律酱足够, 不错!