2021-07-20
必胜客真系无一刻唔多人排队, 本身条瘾一起, 路过见倒2人枱得返3个no.就到, 点知足足等左成个钟先入得座, 如果一早知道, 真系宁愿转外卖自取.既然入得座, 无理由唔试下新野啦, 新出既松露龙虾将点芝扭扭批, 净系睇相见倒个酱, 已经欲罢不能. 每粒边都可扭出黎醮酱食, 厚重既龙虾味, 比龙虾汤更浓味, 而且配搭埋黑松露酱, 多左一分香菇味道, 简直系值回票价, 原本好惊醮晒D酱有冇得叫职员添加, 不过食到最尾, 刚刚好醮得晒全部芝心边. 批芯我地就无去醮酱, 因为佢系标榜杂锦海鲜, 所以唔想盖过个味道, 虽然批芯唔脆, 但芝士再配鱼肉, 鱿鱼等, 份外软淋.威尼斯迷你批系叫满某个价钱, 就可以免费赠送, 哩个批衬热食真系无得弹, 有时都会下午茶时段叫黎试下, 而家仲要送既, 醮埋炼奶食, 简直分唔清楚佢应该系甜品定主菜, 脆口既批底, 加上面层淡香既拉丝芝士, 完全系主角之流, 但因为太多野食既关系, 最尾留左一半外带, 但炼奶系带唔走, 翌日再夹返热, 就算无炼奶, 都不失其香味, 只系无左份甜味, 芝士既咸味仍然保留.辣味鸡翼都系用积分换取既, 简直系老少咸宜, 每次都会叫黎
辣味鸡翼都系用积分换取既, 简直系老少咸宜, 每次都会叫黎试, 就算唔食辣既人仕, 都会忍唔住叫辣味黎食. 前菜系蜜糖芥末汁薯条同吞拿鱼肉肠长通粉, 当然食得以上2个批, 真系食唔晒, 最尾打包埋大半长通粉, 薯条既汁唔算多, 但唔系好食得出个汁既味道, 主力都系醮返茄汁食. 而个通粉都唔错既, 但比想像中既味道, 多左一份蕃茄既甜味. 果然必胜客最主打都系PIZZA.