2024-08-10 1243 浏览
星期六下午同朋友去Happy Hour!啱啱好遇上出粮日,就决定要去食一餐好嘅。不过冇乜想法,冇乜主意,于是大家都去社交平台揾美食😋,就啱啱俾我哋揾到呢间八幡屋涮涮锅!我哋拣咗$438嘅C3配套,其中包括自选肉类,如澳洲M5和牛、美国进口牛肉、黑豚肉、牛肩胛同豚腩片。仲可以追加多类海鲜同刺身等任你食,特别值得👏。我哋点咗好几样菜色,有澳洲M5和牛、骨胶原猪骨汤、刺身盛宴、杂锦天妇罗同烧物拼盘。每一样都系美味佳肴‼️M5和牛嘅纹理特别清晰,涮进猪骨汤里面15-30秒,就能体验到牛肉嘅鲜嫩同多汁,同时猪骨汤汁仲带有淡淡嘅肉香味,特别好饮🌟。刺身盛宴无论系从颜色定摆盘上都特别吸睛,每一个食材都有自己独特嘅特色,令人回味无穷🤤。就连烧物拼盘都系亮点!有新鲜嘅多春鱼、有弹性嘅虾、嚼劲十足嘅肥牛金针菇、清甜嘅紫薯等食材配埋一齐,特别适合作为聊天时嘅小零食😍。最后唔可以错过嘅系杂锦天妇罗,每样食品都系外皮酥脆,内馅带有淡淡嘅甜味,特别开胃好食,我同朋友都忍唔住再点多一次👍。喺环境优美嘅餐厅里面享受美食真系特别享受!非常推荐大家有空去食下!