2022-09-07 27 浏览
好耐冇约朋友出嚟食饭,难得约到一次,一于食餐好既,所以我地就黎左呢间聚宝食轩试下佢哋啲嘢食。《招牌去骨海南鸡》一定要试❣️鸡皮滑嫩,鸡毛清得好干净,搭配埋葱一齐食简直系一流,几乎一只鸡唔同嘅部份都有,食得好满足😋😋《宁波醉虾》虾大大只,有膏有肉🤤本身以为个味道会好单调,但系其实都唔错,食材新鲜,入口鲜甜。《椒盐龙王须》鱿鱼份量好足,条条都有好多肉,抵食到爆❤️食落去都比较清脆有弹性,都系强烈推介嘅菜式之一!《回味鸡煲》非常滋味😋酱汁好浓,自家制嘅酱汁搭配令到鸡肉充分吸收酱汁,加上本身鸡肉软嫩,真系食到唔停口。最尾食埋《红糖糍粑》红糖糍粑甜度适中,黏黏嘅感觉好钟意❤️,咬落去Q弹弹,可以当甜品嚟食。成间餐厅有好多好味嘅食物,价钱合理,好多都好抵食,系一间良心餐厅。