2021-11-09
秋风起🍂真系特别怀念以前中小学D秋季旅行所以人大咗就会去揾班朋友离岛hea 一日~长洲虽然去得多,不过今次唔系要讲咩芒果糯米糍/大鱼蛋 🙅🏻♀️ 而系呢个隐世咖啡室 🧚🏻♀️.🔹新鲜蘑菇芝士鸡堡 配薯条 $58 | ⭐️: 4.4/5CP值超级高‼️ 超厚身汉堡🍔 鸡肉无呃人真系厚身又多汁~ 芝士多到漏晒出黎 🤤 蘑菇唔系狸猫最钟意既大啡菇,而系小蘑菇切做一片片 🍄 菇控表示少少唔够菇味…(细声讲)薯条份量超多🍟热到辣手指🔥食得出系即炸$5x 食到超饱 🙌🏻 行返2 个钟海旁消化.🔹烟肉宾尼迪蛋 $88 | ⭐️: N/A食评not available 🤭 唔好意思 我系一个失职既Foodie 🥲🧎♀️ Egg Benedict 系朋友嗌… 净系有机会偷到张相黎影… 👻 无机会偷啖嚟试 😅 不过听佢讲都颇高质 🥰👍🏻 大家试过可以系下面comment share返个食评卑我update 🤦🏻♀️.💺环境:位置偏僻,唔系主街附近所以环境清静,有隐世渡假feel ⛱️虽然系咁 人气不减,星期六12PM 去到要排队等位 👥🥢服务:自助式点餐—————————————————————整体而言,狸猫都推
秋风起🍂真系特别怀念以前中小学D秋季旅行
所以人大咗就会去揾班朋友离岛hea 一日~
🔹新鲜蘑菇芝士鸡堡 配薯条 $58 | ⭐️: 4.4/5
薯条份量超多🍟热到辣手指🔥食得出系即炸
$5x 食到超饱 🙌🏻 行返2 个钟海旁消化
🔹烟肉宾尼迪蛋 $88 | ⭐️: N/A
食评not available 🤭
唔好意思 我系一个失职既Foodie 🥲🧎♀️
💺环境:
位置偏僻,唔系主街附近
所以环境清静,有隐世渡假feel ⛱️
虽然系咁 人气不减,星期六12PM 去到要排队等位 👥
🥢服务:自助式点餐
—————————————————————
整体而言,狸猫都推荐大家入长洲可以试吓佢
价钱比出面港岛食平💰但质素有过之而无不及
虽然我无嗌咖啡 ☕️ (因为留肚饮乳酪😂) 不过价钱都系around $2x-$3x (。・ω・。)
蘑菇芝士鸡堡