2024-01-03
有卖相有味道嘅宠物友善餐厅😋自从有咗「小吉」之后,同啲朋友出街要周围揾嘢食都难左好多,不过喺Google search到呢一间餐厅之后,去咗一次就上瘾啦🫣因为我个「仔」好钟意同我都好钟意💓喺环境方面,餐厅分咗两个区域一边系有宠物一边系冇宠物人专区😆咁当然我就拣咗有宠物𠮶边,入到去环境好干净👍🏻有个狗狗嘅打卡位唔,听讲系唔同节日会换主题🥂🥂另外,宠物专区都会有唔同种类嘅狗狗入嚟,所以要睇实自己个小朋友呀😆同埋记得带礼貌裤🫣喺服务方面,店员好友善,姐姐成日都会拎啲零食俾我哋呢边宠物区嘅狗狗,人同埋宠物都好开心🤤食物方面,无论食物同埋饮品嘅外观都好靓,根本就系打卡Cafe风格👍🏻跟住味道方面,由于我食过呢间餐厅几次,每次都系唔同种类嘅嘢,但系我只可以讲全部嘢食都系色香味俱全😋分享吓之前打卡嘅几张相先😆📍北角北角邨里1号北角汇一期地下G01&G32号舖
分享吓之前打卡嘅几张相先😆
📍北角北角邨里1号北角汇一期地下G01&G32号舖