2023-03-19 44 浏览
今日同小朋友去开K11 Musea LegoLand, 玩到肚饿就喺商场入边揾食。一直都好想试Curator 玩艺术打印咖啡,今日难得唔使排队,即刻入去试吓先!餐厅环境光猛干净,挂上唔同类型嘅画,好配合到成个商场走艺术路线嘅风格。Menu 上面有好多款式,花多眼乱🤤 Chef’s special +$48 可以升级打印咖啡或朱古力,一于一人一杯先!安格斯肉眼牛扒配烤薯 ($238) - 叫了medium-rare, 牛扒煎的刚好,有肉汁,唔un, 没有过生或过熟嘅情况,作为配菜嘅蒜头十分之甜,小朋友都食到好几粒👍🏻卡邦尼培根意粉 ($168) - 侍应很窝心,见到有小朋友就提议我哋转为唔辣嘅烟肉,小朋友食哂成份!重点来了!我哋用小朋友画作打印了一杯艺术朱古力和一杯咖啡,简直系神还原!小朋友见到即刻双眼发光,笑不拢嘴😂本身已经好饱,但系都忍唔住叫份pancake试吓 $68,劲松软,沾上朱古力雪糕同糖浆,真系好好味呀🤤🤤呢一餐真系极度满意,好开心呀!

呢一餐真系极度满意,好开心呀!
2023-03-19
  • 艺术打印咖啡