2022-09-22 70 浏览
今日daddy难得放假,车左我入屯门食Le Bristol。原来daddy之前已经同妈咪两个撑枱脚食咗几次,超好味所以今日衬妈咪同朋友出街带我过黎大饱口福!😎Daddy大力推荐香脆焗深海鳕鱼柳配南瓜蓉忌廉汁🎃🐟,鳕鱼焗得好香脆鲜甜,d鱼油流哂落芦笋,超惹味!加埋南瓜蓉忌廉汁,creamy得黎仲令鳕鱼嘅鲜味更上一层楼!Daddy再推介炭烧西班牙黑豚鞍排🐗,炭烧味好香好吸引,黑豚鞍排口感柔软,浓郁既豚肉味,表皮烧得干身又有炭烧香味,肉质仲有好饱满既肉汁,好好味!Daddy真系无介绍错!黑松露野菌汤,口感浓郁香滑,喜欢菇类既朋友必定大爱!Daddy呢间必回头既法国菜一定要介绍俾大家认识,真系太好味啦!所有食物都好用心烹调,真系必回头既法国菜!😋

黑松露野菌汤,口感浓郁香滑,喜欢菇类既朋友必定大爱!