2017-08-29 1615 浏览
近排成日落雨,我在火炭区工作多年经常落雨会叫外卖,老实讲在火炭工厂区真系揾唔到好野食,今日终于好天,听同事讲在桂地街环球工业中心2楼有间西餐厅,咁即日咪上去试下个Lunch,因几日都系食外卖,食到有啲厌 .上到去坐低感觉好舒服,座位较寛阔,楼底又高,我最钟意系楼底够高的餐厅食野, Lunch价钱在同区内都算略贵,但在火炭区有咁既环境及质数已经系好好架啦,讲到食物,我点左个每周厨师推介.意式芝士焗石斑香草意粉,质数口感味道也好好,食饱后,服务员话试下呢度啲咖啡好多客人饮架,咁好啦,试埋你杯咖啡得唔得先,饮落去好舒服,咖啡因比较少,好岩我饮,间餐厅原来仲有Happy Hour 及晚餐,岩晒我OT后落去食埋野先走,总括(必定回头再去)
2017-08-29