2018-11-25
一入到去已经觉得环境好企理👍,干干净净。之后发现 Menu 都几大本几厚,好似都几多嘢食🤤。不过当日同朋友两点左右去食,原本想试嘅铁板餐同焗西兰花属于晚市供应,唯有下次再去。蕃茄汤乌冬好浓郁,鲜牛肉同煎双蛋都好好食。友人亦叫咗个芝士汁捞丁,芝士汁浓得来又不会过腻,芝士味十分出色。下午茶餐亦抵食夹大份,绝对唔会因为系茶餐就大缩水!我同朋友先系一致拣西多士配炸物,朋友喜好咸食,拣咗流心芝腿西多士配吉列猪扒。流心芝腿西多士虽说系半份,但厚度亦有一定份量,芝士流心程度亦都合格,未至于山洪暴发,但都够赏心悦目。吉列猪扒炸得香口兼大大件,友人大赞!至于我就叫咗红豆朱古力西多士配炸鸡髀,鸡髀大大只,而且炸得香口,绝对系水准之作!而西多士作为甜品,变成一粒粒一口西多士摆得靓靓,上面淋上朱古力同红豆,以出面食一份甜品来说,绝对性价比高。饮品方面红豆冰和奶茶红豆冰都十分足料,红豆有半杯咁多!龙凤柠七都系水准之作。总括而言,系一间会 encore 、性价比高,必定回头嘅餐厅!👍👍🤤🤤🤤
一入到去已经觉得环境好企理👍,干干净净。
之后发现 Menu 都几大本几厚,好似都几多嘢食🤤。
至于我就叫咗红豆朱古力西多士配炸鸡髀,鸡髀大大只,而且炸得香口,绝对系水准之作!而西多士作为甜品,变成一粒粒一口西多士摆得靓靓,上面淋上朱古力同红豆,以出面食一份甜品来说,绝对性价比高。饮品方面红豆冰和奶茶红豆冰都十分足料,红豆有半杯咁多! 龙凤柠七都系水准之作。