2024-08-09
人气cafe 💕食完终于明点解佢成日爆棚真系建议大家想去嘅话要book定位先啊🥰🥢蒜蓉焗生蚝🦪/白酒煮蚬啲生蚝劲大只又肥美仲要加咗好多蒜蓉 好惹味😋蚬又系好大只好鲜甜㖞真系估唔到一间Cafe嘅海鲜都咁出色🥢蜜糖柚子鸡翼蜜糖柚子鸡翼又系好正 因为佢真系有蜜糖又有柚子味(唔好以为我讲紧废话 真系唔系间间舖头做到㗎🤣) 两者加埋酸酸甜甜 而且啲鸡翼好嫩 唔会整到干争争 推介👍🏻🥢西班牙海鲜意大利饭意大利饭唔会太硬身 味道亦唔会太重口味而且海鲜配搭都算几丰富🥢美国安格斯肉眼牛扒扒好大块朋友话见我切嘅时候好似唔洗用力咁😂食落去都真系唔韧 而且无乜筋 食得好舒服连佢啲焗薯仔西兰花都食哂🤣🥢伯爵茶麻糬提拉米苏/Owens 牛角窝夫伴雪糕本身个二人餐系包咗牛角窝夫雪糕不过我哋见佢个display柜入面嘅Tiramisu都好靓 所以就加咗个嚟试吓🤣果然招牌菜真系唔同啲外面靓就一定㗎喇 佢入面都有好多种层次同埋一定要赞吓佢个麻糬👍🏻其实我本身系有啲怕食麻糬嘅 因为之前嘅经验可能啲麻糬都比较硬但系佢呢个系好软熟 好钟意 同埋佢伯爵味都好出朋友因为未食过牛角窝夫所以由食第一啖开始 已经系咁赞 话觉得好好食🤤
食完终于明点解佢成日爆棚
真系建议大家想去嘅话要book定位先啊🥰