2024-11-01 162 浏览
呢法国小屋,我之前一搬入嚟元朗住就已经听好多同区人介绍,今日终于去一尝,小店人气高,我唯有买外卖,反正住得近。听闻窝夫系要必点嘅item, 😋就叫咗个香蕉朱古力窝夫同士多啤梨窝夫,拎到返屋企都仲系暖笠笠!卖相好吸引,食落外脆内嫩而且好饱满同香!朱古力同埋香蕉夹起嚟食落唔会好甜!士多啤梨口味酸酸味咪又可以中和,真系好味道!Tiramisu咖啡我第一次饮,一直Tiramisu都系甜品咁食,估唔到夹做咖啡都几好饮,够晒特别!好似食紧tiramisu咁但又有咖啡做底。Creamy香滑十足,再加埋咖啡香,正!至于另一大亮点我觉得就系Apple Pie!如果钟意apple pie嘅一定要试下,我地要做半份,好足料好饱,苹果煮得岩岩好又够香甜,一片片铺系表面,加埋脆口批底,爱apple pie的必试!

外卖自取