2022-04-16 547 浏览
系北角呢间新餐厅价钱好佛心 !👉下午茶$39 可以选择一个小食加饮品🤩✅奶盖百香果乌龙茶/菠萝乌龙茶(跟餐)💗喺店员极力推荐下,尝试呢度嘅独家奶盖(店员帮我地后加奶盖🤤)一试就两眼发光,😻完全系麦XX只雪糕味,绵密且云呢拿味重,好清新💋。另外本身我哋想叫少甜,但系员工话呢度啲饮品全部唔会额外添加糖水,除了纯茶,一试果然啱啱好,Ps 百香果比菠萝甜✅非常推荐👉独家秘制酱汁 制成的💓蒜泥白肉💗$40平时食开啲,都系用辣油整,老板就自创呢个香料汁,拌上入口即化的五花肉,超级好食!😘✅迷你卤肉饭($39)淡淡肥肉嘅卤肉饭,加埋肉松☺️口味偏淡,唔系好咸✅人气肉松芝士蛋饼($39)出边煎得好脆,呢点加分!芝士唔系行拉丝路线,隔离啲酱汁几正!✅盐酥鸡🐔椒盐口味,配九层塔($36)呢个完全系台湾夜市嘅味道,juicy个鸡肉,加埋画龙点睛嘅九层塔,不得了❤️✅冻九份芋圆 $35里面有仙草,芋圆,红豆,珍珠,分量感人,最后我地要打包带走。味道就正常,几好味咁。
系北角呢间新餐厅
价钱好佛心 !
👉下午茶$39 可以选择一个小食加饮品🤩

✅奶盖百香果乌龙茶/菠萝乌龙茶(跟餐)💗
奶盖菠萝乌龙茶

喺店员极力推荐下,尝试呢度嘅独家奶盖
(店员帮我地后加奶盖🤤)

,一试果然啱啱好,
Ps 百香果比菠萝甜

✅非常推荐👉独家秘制酱汁 制成的
💓蒜泥白肉💗$40
蒜泥白肉

✅迷你卤肉饭($39)
淡淡肥肉嘅卤肉饭,加埋肉松☺️口味偏淡,唔系好咸
卤肉饭

✅人气肉松芝士蛋饼($39)
肉松芝士蛋饼

✅盐酥鸡🐔椒盐口味,配九层塔($36)
盐酥鸡

✅冻九份芋圆 $35

冻芋圆
题外话/补充资料: 台东老板好热情,同我地介绍台东有咩玩!
2022-04-08
  • 奶盖百香果乌龙茶