2023-04-24
炯记系晚餐的好地方,一谂唔到食乜,就自然会谂起烔记,食得饱之除,价钱仲好吸引🤩今晚特别肚饿,叫咗个二人套餐,好多嘢食价钱又劲抵,优惠价$198🤩我地拣咗盐焗手撕鸡(半只),(另外可以拣麻辣手撕鸡),一丝丝啖啖鸡肉,好香好野味😋另外包冬菇酱皇猪手(例牌)猪手炆得好入味,好淋,好容易咬到,食到好多胶质,好岩女士补充胶原蛋白😆一如以往,好钟意食佢啲冬菇,细细粒好易入口,有炆得好入味👍🏻配埋太子鹅油捞面一齐食就更正,用太子饿油捞完嘅粗面,好弹牙爽口(建议进食前要松一松啲面,口感更佳)麻辣鸡肾 (另有盐焗味可选)及 酸辣云耳鸡肾爽得来,又易咬,好钟意食😍酸辣云耳都好正,酸辣合到好处,再配埋阵蒜味,好可口😍郊外油菜(一碟)非常翠绿,大大条,好有诚意是日靓汤(两碗)粉葛红萝卜鸡汤,岩晒好耐冇饮汤嘅我🤩个餐仲另外跟两杯饮品👍🏻
另外包冬菇酱皇猪手(例牌)
麻辣鸡肾 (另有盐焗味可选)及 酸辣云耳
郊外油菜(一碟)
非常翠绿,大大条,好有诚意
是日靓汤(两碗)