2024-11-26 194 浏览
放工谂唔到食咩好,朋友就带我嚟到呢间串烧店~~餐厅主打多款港、日、泰、韩、川式串烧,种类多达100款!全部即叫即烧,钟意食串烧的朋友要试试🤩🤩📍厚切盐烧牛舌拖罗牛舌肉质爽弹,中间呈粉嫩色,烧得啱啱好!简单调味已好好食😋😋📍明太子鸡腿肉鸡腿肉软嫩多汁,面层铺上满满的明太子酱,咸香十足!!📍豚肉节瓜波板糖将节瓜切成薄片后,夹着豚肉片卷起再烧~蘸松露月见酱食一流👍🏻👍🏻📍浜烧日本活北寄贝北寄贝爽口弹牙,味道好鲜甜!要同朋友一人一只先得😆😆📍蒜蓉烧广岛蚝广岛蚝大大只,肉质肥美鲜甜🦪~同香浓的蒜蓉系perfect match!!📍盐烧原块鸡皮第一次试烧鸡皮,味道都唔错!咬落脆卜卜,又唔会好油腻,推介🔥🔥📍鳗鱼炒饭份量十足!饭粒炒得干身、好入味,仲有好多鳗鱼粒,抵食之选!!📍蜜糖烧菠萝‧黑糖烧菠萝菠萝表面有层焦糖脆面,味道清甜多汁🍍,作为饭后甜品啱哂🤤🤤
放工谂唔到食咩好,朋友就带我嚟到呢间串烧店~~

📍厚切盐烧牛舌拖罗

📍明太子鸡腿肉
鸡腿肉软嫩多汁,面层铺上满满的明太子酱,咸香十足!!

📍豚肉节瓜波板糖

📍浜烧日本活北寄贝
北寄贝爽口弹牙,味道好鲜甜!要同朋友一人一只先得😆😆

📍蒜蓉烧广岛蚝

📍盐烧原块鸡皮

📍鳗鱼炒饭

📍蜜糖烧菠萝‧黑糖烧菠萝
菠萝表面有层焦糖脆面,味道清甜多汁🍍,作为饭后甜品啱哂🤤🤤