2022-03-01
/ ɢᴏᴅ ᴘʟs sᴇɴᴅ ᴜs ᴀ ʜᴇʀᴏ ᴛᴏ sᴀᴠᴇ ᴛʜɪs ᴍᴀᴅ ᴡᴏʀʟᴅ /꧁𝗛𝗲𝗿𝗼’𝘀 𝗙𝗿𝗶𝗱𝗮𝘆💛꧂ #黄店推介ᴇᴍᴀɪʟ气泡的第二天 知道好多人有不同嘅ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ而无打针短期内都无得堂食入商场ᴇᴛᴄ所以尽力介绍下啲外卖店俾大家适逢礼拜五介绍番𝗛𝗲𝗿𝗼’𝘀 𝗙𝗿𝗶𝗱𝗮𝘆希望𝗛𝗲𝗿𝗼可以喺𝗙𝗿𝗶𝗱𝗮𝘆降临打救呢个cls嘅世界😩😩😩😩😩😩😩♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎❥ 𝑆𝑎𝑢𝑠𝑎𝑔𝑒 𝑛 𝐸𝑔𝑔 𝑃𝑎𝑛𝑔𝑒𝑟 猪柳蛋班堡 $𝟜𝟠黎𝗛𝗲𝗿𝗼’𝘀 𝗙𝗿𝗶𝗱𝗮𝘆必食sɪɢɴᴀᴛᴜʀᴇ ᴘᴀɴɢᴇʀ (ᴘᴀɴᴄᴀᴋᴇ ʙᴜʀɢᴇʀ)原本都惊伏 又甜又咸咁 得唔得嫁但食落有惊喜 味道出奇地夹ᴘᴀɴᴄᴀᴋᴇ只系略带甜味唔会好抢口感ꜰʟᴜꜰꜰʏ得黎唔系好似sᴏᴜꜰꜰʟᴇ ᴘᴀɴᴄᴀᴋᴇ咁得空气个炒蛋有以前细个食ᴍ记早晨全餐个ꜰᴇᴇʟ讲唔出即系乜味但就系令我谂早晨全餐个蛋🤣或者系ᴛᴇxᴛᴜʀᴇ似 算几滑但唔系澳牛𠮶只猪柳唔会太油太咸 整体真系创新得黎又好味呢个价钱仲包汽水同大大包粗薯条!❥ 𝐵𝑎𝑐𝑜𝑛 𝑐ℎ𝑒𝑒𝑠𝑒 𝑏𝑢𝑟𝑔𝑒𝑟 烟肉芝
꧁𝗛𝗲𝗿𝗼’𝘀 𝗙𝗿𝗶𝗱𝗮𝘆💛꧂ #黄店推介
讲唔出即系乜味但就系令我谂早晨全餐个蛋🤣
或者系ᴛᴇxᴛᴜʀᴇ似 算几滑但唔系澳牛𠮶只
猪柳唔会太油太咸
整体真系创新得黎又好味
呢个价钱仲包汽水同大大包粗薯条!
❥ 𝐵𝑎𝑐𝑜𝑛 𝑐ℎ𝑒𝑒𝑠𝑒 𝑏𝑢𝑟𝑔𝑒𝑟 烟肉芝士汉堡 $𝟞𝟡
(张相影得太衰sorli 因为太肚饿所以求其影🤣)
烟肉煎到脆口系基本(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
纯牛肉手工汉堡咬落ᴊᴜɪᴄʏ
味道同样不错!
ⓄⓋⒺⓇⒶⓁⓁ: 🦦 8/10 👱🏻♀️8/10
♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎
📍 Hero's Friday (荔枝角)
荔枝角青山道489号香港工业中心A座地下A5C号舖
(ʙᴛᴡ我去嘅系中环店啱啱发现ᴏᴘ写已结业🥲)
ꪖꪶᦓꪮ ᥇ꫀ ᠻꪮꪊꪀᦔ
📍 Hero's Friday (深水埗)
深水埗福华街157号地下D号舖
📍 Hero's Friday (黄埔新邨) (红磡)
红磡船坞街99号黄埔新邨远富楼地下4M号舖
#cty_黄店