2018-07-25 28 浏览
咸蛋热潮仲未完 炸鸡都要参与埋一份钟情炸鸡ge我当然要试一试啦大雨过后约左2位朋友 黎到位于中环ge sodas chicken 食新潮鸡店铺位于兰桂芳 交通好方便铺头有2层 装修系走型格风 好有格调餐厅上层有好多落地玻璃 自然光十足 被安排系窗边位 劲开心 可以望住街景食 好chill呢度有好多野食 焗鸡 炸鸡就一定少不了 仲有pizza ribs 多到唔识拣 实有一款岩你食 价钱都好经济实惠最后我地拣左2人餐双并炸鸡(黄金咸蛋同蜜糖芥末)芝士薯条鱼串汤另外再叫左份紫菜焗鸡芝士薯条好大份 芝士粉十足同薯条十分之夹 薯条系幼身 炸得唔油 热辣辣食 劲滋味鱼串汤鱼串好有韩国街头风味 汤底好清 而且有大量蔬菜 劲正紫菜焗鸡(大)劲大份 好多紫菜 焗到完仲系好嫩 唔会干争争 而且好juicy 调味岩岩好👍🏻咸蛋并蜜糖芥末炸鸡😍估唔到咸蛋同炸鸡会系好朋友 炸鸡嫩而滑加上咸香ge咸蛋 外脆内嫩 口感一流蜜糖芥末炸鸡 预期中的好味 皮脆多汁 加甜甜地ge蜜糖 绝配野饮 ginger ale同Apple juice食完炸鸡饮冻饮劲爽
咸蛋热潮仲未完 炸鸡都要参与埋一份
钟情炸鸡ge我当然要试一试啦
店铺位于兰桂芳 交通好方便
铺头有2层 装修系走型格风 好有格调

最后我地拣左2人餐
双并炸鸡(黄金咸蛋同蜜糖芥末)
芝士薯条
鱼串汤