2023-07-21 1371 浏览
呢排天气咁热,最啱就系食酸酸甜甜又清爽嘅蕃茄菜式🍅🥳见到但马屋推出咗夏日限定蕃茄寿喜烧,有我钟意嘅寿喜烧仲有高质嘅任食日本黑毛和牛同北海道梦之大地豚套餐😎 唔食真系对唔住自己🤣🌟日本黑毛和牛及北海道梦之大地豚放题套餐 $389 (90分钟)🍅 蕃茄寿喜烧锅配搭咗当造野菜,甜嘅寿喜烧汁加入咗蕃茄,令到成个汤底更加清爽,越食越滋味,食到最后蕃茄味道好浓郁,真系肉都食多几碟😆 🥩日本黑毛和牛每一碟质素都好好👍你睇啲油脂分布几靓🥰 呢只日本餐黑毛和牛,只要渌几秒就食得,入口即溶,和牛味浓,encore咗好多碟🫢🥩北海道梦之大地豚平时食放题,好少会食咁多豚肉,今次真系食咗好多碟😆呢只豚肉质素实在太高,肉质非常软嫩,好正👍🥬自助区野菜及火锅食材迟咗区嘅蔬菜非常多款式,款款蔬菜都非常新鲜,配搭我叫嘅蕃茄寿喜烧汁,真系好好味👍 火锅食材都有好多款,有丸类乌冬等等,一定食得饱😆🍦 Häagen-Dazs 雪糕任食
 劲开心啊😃竟然有Häagen-DazsTM同Pierre Hermé2023年联乘推出嘅马卡龙雪糕系列😍😍

🍅 蕃茄寿喜烧锅

🥩日本黑毛和牛

🥩北海道梦之大地豚

🥬自助区野菜及火锅食材

🍦 Häagen-Dazs 雪糕任食
 三款口味包括士多啤梨红桑子马卡龙雪糕、双重朱古力马卡龙雪糕同柚子柠檬🍋马卡龙雪糕😍 我劲like 柚子柠檬🍋味,超正😎

🍊新鲜水果
 有西瓜、哈密瓜、菠萝等水果,同雪糕一齐食,消下滞😆

🍺自助饮品区
我食呢个set可以任饮Ashahi啤酒😍 出面自助区仲有大量茶、汽水等任你拎👍👍

🎪夏祭限定 - 特别活动
仲有仲有,舖头门口设有「千本引」拉绳小游戏
凭眼力实力选出夏日祭典玩具/零食/餐饮优惠券(价值$29),大家食完记得玩啦🥳

2023-07-17