2022-11-12
今日系时代广场用埋dining coupon食野,同行朋友话不如食好啲,最后择左呢间中菜馆,折实后真系几抵食🤭🤭👍🏼。水晶菜苗虾饺 $68灌汤豚肉小笼包 $44通心脆脆卷 $68香煎原味萝卜糕 $68点心叫左以上几种,特别推介萝卜糕同通心脆脆卷,萝卜糕系有条条萝卜,咬落唔会粉,加埋少少腊味好食。通心脆脆卷系素春卷,炸得超脆得黎里面个馅料系好清新,夹埋一齐岩岩好。。🥢即烧无花菓天下第一猪 $348见到旁边两枱都叫呢个猪😂😂好似好好食,食完之后真心好惊为天人,首先乳猪唔会太肥,瘦肉偏多,皮脆不在话下,仲要个皮带点花香,简单讲系唔会腻。但就只有6件,有点意犹未尽😂但真系正既。。🥢瓦罉啫啫唐生菜 $108呢个又系见到人点,我地又点🤭🤭劲有镬气+好好食,不过就等得耐左少少,啫啫唐生菜 🥬加画蒜蓉干葱虾干等爆炒,惹味又爆汁。。用coupon食真系好抵食!如果正价可能会觉得有啲贵🙈但为左只天下第一猪真系会黎Encore 😋😋
水晶菜苗虾饺 $68
灌汤豚肉小笼包 $44